Privacy Policy GDPR Compliant

Privacy Policy GDPR Compliant

He.arels.info tunnemme, että henkilökohtaisten tietojen yksityisyys on tärkeää. Tässä on tietoja siitä, millaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja saamme ja keräämme, kun käytät "he.arels.info" ja miten me suojaavat tietosi.

Tämä tietosuojakäytäntö ("käytäntö") kuvaa, miten sivuston operaattori ("verkkosivujen operaattori", "me", "me" tai "me") kerää, suojaa ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja ("Henkilökohtaiset tiedot") You ("käyttäjä") , "Sinä" tai "sinun") voi tarjotahttps://he.arels.info Verkkosivusto ja kaikki sen tuotteet tai palvelut (kollektiivisesti "," verkkosivusto "tai" palvelut "). Siinä kuvataan myös valintoja, jotka koskevat henkilökohtaisia ​​tietojasi käyttöä ja miten voit käyttää ja päivittää nämä tiedot. Tätä politiikkaa ei sovelleta yritysten käytäntöihin, joita emme omista tai valvoo, tai yksilöille, joita emme työnnä tai hallinnoivat.

Collection of personal information:

Saamme ja tallentaa kaikki tiedot tietoisesti antamaan meille, kun täytät verkkosivustolla kaikki verkkosivustot. Voit halutessasi olla antamatta meille tietyt tiedot, mutta et voi hyödyntää joitain verkkosivuston ominaisuuksia. Käyttäjät, jotka ovat epävarmoja siitä, mitä tietoja on pakollinen, ovat tervetulleita ottamaan yhteyttä meihin.

Collection of non-personal information:

Kun vierailet verkkosivustolla Palvelimet automaattisesti tallentavat tiedot, jotka selaimesi lähetetään. Tämä data voi sisältää tietoja, kuten laitteen IP-osoitteen, selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmän tyyppi ja versio, kieli mieltymykset tai verkkosivun olit vierailulla ennen tulit sivuillemme, sivut Verkkosivujemme että käyt, käytetty aika Nämä sivut, tiedot, joita etsit verkkosivuillamme, käyttöaikamme ja päivämäärissä sekä muissa tilastoissa.

Kerättyjen tietojen käyttö ja käsittely:

Jokainen tieto, jonka keräämme teiltä, ​​voidaan käyttää kokemusten muokkaamiseen; Suorita verkkosivustoamme ja palveluitamme. Kerättyjä ei-henkilökohtaisia ​​tietoja käytetään vain mahdollisten väärinkäytön tapausten tunnistamiseksi ja tilastotietojen luominen verkkosivujen käytöstä. Tätä tilastotietoja ei muuten aggregoitu sellaisella tavalla, joka tunnistaa järjestelmän nimenomaisen käyttäjän.

Voimme käsitellä henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka liittyvät sinuun, jos jokin seuraavista koskee: (i) olet antanut suostumuksesi yhden tai useamman tiettyyn tarkoitukseen. Huomaa, että joissakin säädöksissä voi olla mahdollisuus käsitellä tietoja, kunnes vastustaa tällaista jalostusta (valitsemalla), ilman, että tarvitset suostumusta tai muuta seuraavista oikeusperustaista. Tätä ei kuitenkaan sovelleta aina, kun henkilötietojen käsittelyssä on Euroopan tietosuojalainsäädäntö; ii) tietojen toimittaminen on välttämätöntä sopimuksen tekemiseksi kanssasi ja / tai sen sopimusperusteisista velvoitteista; ii) jalostus on välttämätöntä oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi, johon olet altti; iv) käsittely liittyy yleisen edun mukaiseen tehtävään tai Yhdysvaltojen virallisen viranomaisen käyttämiseen; v) käsittely on välttämätöntä Yhdysvaltojen tai kolmannen osapuolen laillisten etujen kannalta. Joka tapauksessa meidän on mielellään selventää jalostukseen sovellettavaa erityistä oikeusperustaa ja erityisesti onko henkilötietojen antaminen lakisääteinen tai sopimusvaatimus tai vaatimus, joka on tarpeen sopimuksen tekemiseen.

Tiedonsiirto ja varastointi:

Sijaintista riippuen tietojen siirrot voivat liittyä tietojen siirtämiseen ja tallentamiseen muussa maassa kuin omassa maassa. Sinulla on oikeus oppia tiedonsiirron oikeusperustasta Euroopan unionin ulkopuolelle tai kansainväliselle kansainväliselle yksityisoikeudelliselle järjestölle tai kahdella tai useammalla maassa, kuten YK: lla, ja USA turvaamaan tietosi. Jos tällainen siirto tapahtuu, voit selvittää lisää tarkistamalla tämän asiakirjan asiaankuuluvat osat tai tiedustele kanssamme yhteysosassa olevia tietoja.

Käyttäjien oikeudet:

Voit käyttää tiettyjä oikeuksia meille käsittelemästä tiedoista. Erityisesti sinulla on oikeus tehdä seuraavat asiat:

i) sinulla on oikeus peruuttaa suostumus, jossa olet aiemmin antanut suostumuksesi tietosi käsittelyyn;

ii) sinulla on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä, jos käsittely toteutetaan muussa kuin suostumuksella;

iii) sinulla on oikeus oppia, jos meille käsitellään tietoja, hankittava tietojen paljastaminen tietyistä jalostuksen näkökohdista ja saada jäljennös käsittelystä käsittelevistä tiedoista;

iv) sinulla on oikeus tarkistaa tietosi tarkkuus ja pyytää sitä päivittämään tai korjaamaan;

(v) sinulla on oikeus tietyissä olosuhteissa rajoittaa tietosi käsittelyä, jolloin emme käsittele tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin tallentamiseen;

vi) sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus saada henkilökohtaisten tietojen pyyhkimisen meiltä;

(vii) Sinulla on oikeus saada tietosi strukturoidussa, yleisesti käytettäessä ja koneella luettavassa muodossa ja, jos teknisesti toteutettavissa, jotta se lähetetään toiselle ohjaimelle ilman esteitä. Tätä säännöstä sovelletaan edellyttäen, että tietojasi käsitellään automaattisella keinoilla ja että jalostus perustuu suostumukseenne sopimukseen, jonka olet osa sen sopimusperusteisia velvoitteita.

Oikeus vastustaa käsittelyä:

Jos henkilökohtaisia ​​tietoja käsitellään yleisen edun mukaisesti, Yhdysvalloissa käytettyjen virallisten viranomainen tai Yhdysvaltojen oikeutettujen etujen mukaista, voit vastustaa tällaista jalostusta antamalla maahan liittyvät erityistilanne perustelemaan Vastauttaminen. Sinun on kuitenkin tiedettävä, että henkilökohtaiset tiedot käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, voit vastustaa tätä käsittelyä milloin tahansa ilman perusteluja. Opiskelu, onko käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, voit viitata tämän asiakirjan asiaankuuluviin osiin.

Näiden oikeuksien harjoittaminen:

Kaikki käyttöoikeuksien käyttämät pyynnöt voidaan ohjata omistajalle tässä asiakirjassa esitetyillä yhteystiedot. Näitä pyyntöjä voidaan käyttää maksutta, ja omistaja käsitellään mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja aina kuukauden kuluessa.

Lasten yksityisyys:

Teemme monia erityisiä varotoimia alle 13-vuotiaiden yksityisyyden suojelemiseksi. Emme vaadi henkilökohtaisia ​​tietoja heistä milloin tahansa. Kannustamme lapsia neuvottelemaan vanhempiensa kanssa ennen tietojen toimittamista mihin tahansa verkkosivustoon. Uskomme, että vanhempien pitäisi olla mukana lastensa verkkotoiminnassa ja ehdottaa, että vanhemmat tekevät parhaansa tarjoamaan lapsilleen turvallisen ja ystävällisen verkkoympäristön.

Uutiskirjeet:

Tarjoamme sähköisiä uutiskirjeitä, joihin voit tilata vapaaehtoisesti milloin tahansa. Voit halutessasi lopettaa uutiskirjeen tai markkinoinnin sähköpostiviestit noudattamalla näiden sähköposteihin sisältyviä peruutusohjeita tai ottamalla yhteyttä meihin.

Keksit:

Verkkosivusto käyttää "evästeitä", jotta voit mukauttaa online-kokemustasi. Eväste on tekstitiedosto, joka asetetaan kiintolevylle Web-sivupalvelimella. Evästeitä ei voi käyttää ohjelmien suorittamiseen tai virusten toimittamiseen tietokoneellesi. Evästeet ovat ainutlaatuisesti määritettynä, ja ne voivat lukea vain verkkopalvelimen verkkotunnuksessa, joka julkaisi evästeen sinulle. Voimme käyttää evästeitä kerätä, tallentaa ja seurata tietoja tilastollisista tarkoituksista verkkosivustollamme ja palveluidemme käyttämiseksi. Sinulla on kyky hyväksyä tai hylätä evästeitä. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät automaattisesti evästeet, mutta voit yleensä muuttaa selaimen asetusta evästeiden vähentämiseksi, jos haluat.

Mainos:

Voimme näyttää verkkomainoksia ja voimme jakaa aggregoituja ja ei-tunnistavia tietoja asiakkaistamme, jotka keräämme rekisteröintiprosessin kautta tai verkkotutkimusten ja tarjousten kautta tiettyjen mainostajien kanssa. Emme jaa henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja yksittäisistä asiakkaista mainostajien kanssa. Joissakin tapauksissa voimme käyttää tätä aggregoituja ja ei-tunnistettavia tietoja räätälöityjen mainosten toimittamiseksi tarkoitettuun yleisöön.

Linkit muihin sivustoihin:

Sivustomme sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin, joita meillä ei ole tai hallinnassa. Huomaa, että emme ole vastuussa sellaisten muiden verkkosivustojen tai kolmansien osapuolten yksityisyyden suojaa käytännöistä. Kehotamme teitä olemaan tietoisia, kun lähdet verkkosivustollamme ja lukea kunkin verkkosivuston yksityisyyden suojaa, jotka voivat kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tietoturva:

Varmistamme tietokoneen palvelimilla annetut tiedot kontrolloidussa, turvallisessa ympäristössä, suojattuna luvattomalta käytöltä, käytöstä tai paljastamisesta. Yllämme kohtuullisia hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimenpiteitä, joilla pyritään suojaamaan henkilötietojen luvatonta käyttöä, käyttöä, muuttamista ja julkistamista valvonnassaan ja huoltajuuteen. Internetin tai langattoman verkon tiedonsiirtoa ei kuitenkaan voida taata. Siksi pyrimme suojelemaan henkilökohtaisia ​​tietojasi, tunnustat, että (i) Internetissä on turvallisuus- ja yksityisyyden rajoituksia, jotka ovat valvonnan ulkopuolella; ii) kaikkien ja kaikkien välisten tietojen turvallisuutta, eheyttä ja yksityisyyttä ja yksityisyyttä, jotka vaihdetaan sinun ja verkkosivustollamme, ei voida taata; ja iii) tällaisia ​​tietoja ja tietoja voidaan tarkastella tai muuttaa kolmannen osapuolen kauttakuljetuksella parhaista ponnisteluista huolimatta.

Tietovuoto:

Siinä tapauksessa meistä on tietoinen siitä, että verkkosivuston turvallisuus on vaarantunut tai käyttäjät henkilökohtaiset tiedot on luovutettu etuyhteydettömille kolmansille osapuolille ulkoisen toiminnan seurauksena, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, turvallisuushyökkäykset tai petokset, pidätämme oikeuden ryhtyä kohtuullisen asianmukaisiin toimenpiteisiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tutkimukseen ja raportointiin sekä ilmoituksen ja yhteistyöhön lainvalvontaviranomaisten kanssa. Tiedon rikkomuksen sattuessa teemme kohtuulliset ponnistelut ilmoittamaan henkilöille, jos uskomme, että käyttäjälle on kohtuullinen vahinkoa vahingoittaa rikkomusta tai jos ilmoitus on muutoin vaatimus. Kun teemme, lähetämme ilmoituksen verkkosivustolla.

Oikeudellinen paljastus:

Ilmoitamme kaikki tiedot, jotka keräämme, käyttämäsi tai saamamme tarvittaessa tai sallimamme lain mukaan, kuten kantaja tai vastaava oikeudellinen prosessi, ja kun uskomme vilpittömään uskoon, että julkistaminen on tarpeen oikeuksien suojelemiseksi, turvallisuutemme suojelemiseksi tai muiden turvallisuutta, tutkia petoksia tai vastata hallituksen pyyntöön.

Muutokset ja muutokset:

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä politiikkaa, joka liittyy verkkosivustoon tai palveluihin milloin tahansa, tehokas lähettämällä tämän politiikan päivitetyn version verkkosivuilla. Kun me lähetämme ilmoituksen verkkosivustollamme pääsivulle. Sivuston jatkuva käyttö tällaisten muutosten jälkeen muodostaa suostumuksesi tällaisiin muutoksiin.

Tämän politiikan hyväksyminen:

Hyväksyt, että olet lukenut tämän käytännön ja hyväksynyt kaikki ehdot ja ehdot. Käyttämällä verkkosivustoa tai sen palveluita, jotka sopivat tämän politiikan sitoumuksen. Jos et suostu noudattamaan tämän politiikan ehtoja, sinulla ei ole oikeutta käyttää tai käyttää verkkosivustoa ja sen palveluita.

Ota yhteyttä meihin:

Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, ota yhteyttä.